duminică, 28 februarie 2010

Despre noi

Suntem un grup de studenti, absolventi, masteranzi si cadre didactice, de la sectia de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii de Vest “Vasile Goldis”, Arad, Filiala Baia Mare, ce a decis sa se implice in viata comunitatii. Incepand cu primul proiect am apelat insa si la colegi de la alte specializari, de la psihologie de exemplu, si din pre-universitar, de la Liceul de Arta.

A fi un grup deschis si a implica cat mai multe resurse umane in proiectele sale, este un punct al filosofiei Clubului Tinerilor Comunicatori (CTC).

CTC a aparut si din nevoia de a arata comunitatii ca atunci cand vorbim de comunicare, vorbim de actiuni concrete cu efecte imediate sau pe termen lung asupra ei si a actorilor ei. Vor fi prioritare insa, in proiectele noastre, ONG-urile, intitutiile publice si IMM-urile.

Promovarea bunelor practici de comunicare la nivelul comunitatii si atragerea atentiei asupra relatiei dintre comunitate-comunicare-comuniune este un alt punct al filosofiei CTC-ului.

Suntem de parere ca educatia unui om nu se termina cu o diploma. Dorim sa oferim studentilor posibilitatea de a practica jurnalismul, relatiile publice si publicitatea inca de pe bancile facultatii, dar si absolventilor sa aiba acces permanent la mediul academic prin intermediul stagiilor de pregatire, burse si centre de documentare.

Voluntariatul ca si mod de actiune, dar si accesul permanent si imediat la noutatile din domeniul comunicarii definesc deasemenea filosofia membrilor CTC-ului.

Pentru a ne realiza obiectivele am pornit demersurile de constituire a unui ONG. Invitam pe toti cei care se regasesc in filosofia CTC-ului, fosti absolventi ai sectiei de Comunicarea si Relatii Publice a UVVG Baia Mare si nu numai, sa ni se alature ca membrii. Contactati-ne la adresa: clubultinerilorcomunicatori@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu